Diverse tentprofielen

Voor Stable-Rent uit Elshout hebben wij sinds 2009 diverse malen tentprofielen gewalst voor hun nieuwe SR-Tenten. De profieldoorsnede en te walsen radiussen zijn in onderlinge samenspraak bepaald. Ter uitbreiding van het aanbod zijn begin 2016 nogmaals meerdere profielen gewalst.

De SR Structure heeft een moderne eigentijdse uitstraling, is veilig, degelijk en kan op vele manieren toegepast worden. De SR Structure bestaat uit aluminium structure met een afmeting van 10×5 meter, die per vakdeel van 10×5 verlengbaar is en dus een mogelijkheid biedt om de tent op verschillende afmeting te bouwen. In de SR Tenten wordt Opac zeildoek toegepast.
De SR Structure is door zijn vorm uniek en uitermate weersbestendig tegen verschillende weersomstandigheden. Door de vormgeving van het zeildoek is de afvoer van water en/of sneeuw optimaal en de windbestendigheid is 85 MPH. Daarnaast is de toepassing van het Opac zeildoek ook uitermate geschikt bij hoge temperaturen. Dit zeildoek regelt het klimaat in de tent en de nokhoogte maakt het voor mens en paard aangenaam.